az első alapítvány

boldogságos hírem van, miszerint az első áldozatom az Egészség Biztonság Alapítvány :) aki ismeri Őket, elég, ha annyit mondok Dr. Eőry Ajándok.. aki nem, nekik napestig sorolhatnám mivel és hogyan foglalkoznak, akkor sem érnék a végére :) inkább a teljesség igénye nélkül gyűjtöttem egy kis ízelítőt:
az alapítvány a Magyar Tudományos Akadémia jóváhagyásával a Hagyományos Kínai Orvoslás (rövidítve: HKO) tudományos értékeléséért és tiszta forrásból való oktatásáért jött létre 1989. szeptemberében. 2000-től elnyerte a kiemelten közhasznú alapítvány minősítést. orvosaik gyógyító munkája nagyban hozzájárul az akupunktúra hazai elismeréséhez. az általunk kiadott könyvek a legjobb forrásmunkáknak számítanak idehaza és a tengerentúlon is. félévente életmódtábort szerveznek Pekingben, ahol akupunktúra meridián doktor fokozatot szerezhetnek azok, akik elvégzik az egészségmegőrzés profilú tanfolyamukat a pekingi Meridiánkutató Központban. az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet (ETI) a kínai masszázs, az akupresszúra gyakorlati vizsgáját náluk tartja évek óta. 2003-tól akkreditált felnőttképzési intézmény lett. oktatási profiljuk elsősorban a Semmelweis Egyetem graduális képzése (a HKO alapjai) és az ETI egészségügyi és természetgyógyász alapismeretek, akupresszúra és fülakupunktúrás addiktológia vizsgáira történő középszintű felkészítő tanfolyamok. 40 kreditpontos továbbképző tanfolyamot is tartanak Élj 100 évet egészségesen címmel a 3-1-2 kínai meridiántornáról.
2013. október 16-án mérföldkőhöz érkezett a 3-1-2 meridián mozgalom. Prof. Zhu Zongxiang, a rendszer kidolgozója Dr. Eőry professzort, mint szellemi örökösét bízta meg az Európai 3-1-2 meridián Központ vezetésével. a mozgalom célja, olyan lehetőséget adni a legrászorultabbaknak is, mely módszert mindenki egyszerűen, hatékonyan és INGYEN tudja megtanulni és gyakorolni a saját egészségének megőrzéséért..
ezenfelül Dr. Eőry Ajándok vezeti a Máltai Szeretetszolgálat mobilrendelőjét, ami egy detoxikáló fülakupunktúra hajléktalanoknak, ahol akupunktúrával kezeli szenvedélybetegségüket.
tegnap beszéltem vele és örömmel fogadta megkeresésem :) most, hogy tudom kinek fog készülni az első alapítványra szabott üvegcse, elkezdhetem a tervezését ❤
a helyszín szervezés alatt.. a következő bejegyzésben szerintem már arról is szó lesz :)

majdnem elfelejtettem! most január elején volt egy éve, hogy én is minden reggel 3-1-2 meridiántornázom :)  kivétel, amikor eltörött a csuklóm.. nos, valóban hosszasan tudom sorolni az azóta bekövetkezett pozitív változásokat, amiket már egy hét után is éreztem :)

forrás: egeszsegbiztonsag.hu , 312.hu , mamoe.hu

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

mondd el véleményed! :)